arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Welkom op Furrow for Men

Welkom op Furrow for Men! Vanaf vandaag neem ik je mee in de wereld van beauty voor mannen. Je vindt hier wekelijks persoonlijke artikelen en video’s over beautyproducten en -behandelingen, gezonde voeding en sport, maar dan voor én door de man.

Misschien ook wel enigszins taboedoorbrekend, want uiterlijk en beautyproducten zijn nou eenmaal niet de meest favoriete gespreksonderwerpen voor mannen. Alhoewel, met wat alcohol wordt het een heel ander verhaal. Daarom ga ik op het YouTube kanaal van Furrow ook elke week cocktails shaken met (mannelijke) BN’ers en praten we wel openhartig over wat ons bezighoudt. Waxen of toch scheren? En wat is eigenlijk de ideale crème voor Valerio Zeno na het scheren: alles wordt besproken.

Furrow for Men richt zich helemaal op de man van nu. De moderne man is steeds meer geïnteresseerd in een mooie huid en bereid behandelingen te ondergaan en nieuwe producten op beautygebied te proberen. Furrow for Men wordt informatief, openhartig en vermakelijk.

Furrow op Instagram