arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Hyularonidase

Weghalen fillers

Het is in principe de bedoeling dat je er na een fillerbehandeling juist mooier op wordt, maar het kan ook allemaal net even anders uitpakken. Esthetisch arts Stephan Marks: “Er kunnen altijd bijwerkingen optreden. Een blauwe plek, zwelling of een beurs gevoel verdwijnen meestal wel binnen één tot twee dagen. Het kan zijn dat het iets langer duurt, maar vaak verdwijnen de klachten wel binnen enkele dagen tot weken.”

Maar dat er bijwerkingen kunnen zijn, kunnen er ook te veel fillers zijn gebruikt of zijn ze op de verkeerde plek geplaatst.“Hierdoor kan de vochtafvoer vanuit de lymfe verstopt raken, waardoor je juist grotere wallen krijgt.” 

Fillers weghalen

In dat geval biedt hyaluronidase uitkomst. In deze video legt esthetisch arts Stephan Marks alles uit over de mogelijkheden voor het weghalen fillers.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram