arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Wat is de beste behandeling tegen rokerslijntjes?

Ik heb nooit gerookt, maar toch last rimpels op mijn bovenlip? Wat is de beste behandeling tegen deze rokerslijntjes?

Alleen al door te bewegen met je mond ontwikkelen zich de gevreesde rokerslijntjes. Vooral het tuiten van de lippen zorgt ervoor dat de periorale rimpels (zoals deze rokersrimpels ook wel worden genoemd) verschijnen.

Met rokerslijntjes worden de rimpels rond de mond bedoeld die zich gedurende het ouder worden ontwikkelen. Deze rimpels worden rokersrimpels of rokerslijntjes genoemd, omdat veel rokers bij het roken de lippen tuiten. En laat dit nu één van de redenen zijn dat bij rokers deze rimpels sneller ontstaan.

Rokerslijntjes

In deze video legt esthetisch arts Stephan Marks alles uit over de gevreesde rimpels op de bovenlip en vertelt hij wat de beste behandeling is van deze rokerslijntjes.

Furrow op Instagram