arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
beste-behandeling-tegen rimpels

Wat is de beste behandeling tegen rimpels?

Wat is de beste behandeling tegen rimpels?

Botox, fillers, laser, PDO-draadjes, peelings en dan hebben we het maar niet over het enorme aanbod aan antirimpelcrèmes. Er zijn tegenwoordig zo veel mogelijkheden, dat het zomaar kan zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Maar wat is de beste behandeling tegen rimpels?

In deze video vertelt esthetisch arts Stephan Marks alles over de verschillende behandelingen en legt hij uit waarom geduld zo belangrijk is.

Stel je vraag

Er zijn nog een hele hoop vragen onbeantwoord. Daarom kun je elke vrijdag een vraag stellen in de nieuwe rubriek ‘stel je vraag‘ op het gebied van huidverzorging, botox, fillers, make-up, vitamine A-zuurcrème, huidproblemen of een algemene vraag over rimpels. Er staat een team van deskundigen voor je klaar: cosmetisch artsen, BN’ers, huidtherapeuten, tandartsen of haarspecialisten. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Dus: stel je vraag :-)

Furrow op Instagram