arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Zijden dekbed

Voordelen zijden dekbed

Voordelen zijden dekbed

Niets zo belangrijk als slaap en je huid heeft minimaal 7 uur per nacht nodig om te herstellen. Wil je slaaprimpels voorkomen, dan kun je natuurlijk op je rug slapen, maar als je liever op je buik of op je zij slaapt dan kun je er ook gewoon voor kiezen om een zijden dekbed te kopen.

Misschien is polyester, wol of dons iets bekender, maar een dekbed van zijde slaapt niet alleen GODDELIJK (understatement!), maar is ook echt goed voor je huid. Benieuwd naar de voordelen van een zijden dekbed? Check de video!

Korting

PS Geen advertorial, maar gewoon omdat ik verliefd ben op dit dekbed. Als je nu een zijden dekbed koopt, krijg je er een gratis zijden kussensloop 19mm bij t.w.v. Euro 34,95!  (Gberuik hiervoor de kortingscode furrow1 (t/m 30 september 2015). Just so you know… Voor meer informatie kun je terecht op de website van Silk Heaven

Furrow op Instagram