arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Volumeverlies gezicht

Het ligt voor de hand dat zolang je nog geen grijze haren en rimpels hebt, je jezelf officieel tot de ‘jeugd’ mag rekenen. Maar ook je manier van praten zegt iets over hoe oud je bent. Zolang je ondertanden nog niet goed te zien zijn als je praat, mag je jezelf namelijk ook nog jong noemen.

Volumeverlies gezicht

Zwaartekracht in combinatie met volumeverlies gezicht zorgen in de loop der jaren namelijk niet alleen voor het ontstaan van bijvoorbeeld de neuslippen-plooi, maar zijn ook de achterliggende oorzaak van het verlengen van je bovenlip. En laat een lange bovenlip met de daarbij jbehorende blootliggende ondertanden één van de kenmerken zijn van een dame op leeftijd. 

Benieuwd of jij jezelf nog jong mag noemen? In deze video laat ik zien hoe je zelf eenvoudig kunt bepalen of jouw bovenlip al langer is dan een aantal jaar geleden.

Furrow op Instagram