arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Wim Hof-methode

VLOG Wim Hof-methode: Ik ga in een ijsbad

Heb je het altijd koud? Ben je altijd moe en wil je graag meer energie krijgen? Of is het versterken van je imuumsysteem dé reden om in een ijsbad te stappen? Je leest het goed: een ijsbad.

The Ice Man

Het is medisch gezien niet mogelijk, zo stelde Prof. M. Hopman van het UMC St Radboud Nijmegen, maar volgens Wim Hof is het heel simpel en kan jij het ook.

Wim Hof, ook wel bekend als 'The Ice Man' presteert het om eén uur en 53 minuten in een bak met ijs te staan of ongetraind een marathon te lopen. Klein detail: op de Poolcirkel op blote voeten en in een korte broek.
Volgens Wim is hij in staat om deze extreme prestaties te leveren vanwege zijn speciale ademhalingsoefeningen.


Wim Hof-methode

Niks moeilijks aan, als je maar weet hoe het moet. De Wim Hof-methode leert je hoe je langer je adem in kan houden (tot wel 5 minuten!), je hartslag te controleren en contact te maken met je autonome zenuwstelsel en immuunsysteem, waardoor jij uiteindelijk ook in staat bent om in een bad met ijsklontjes te stappen.

Bart Biermans (ja, die van The Body Clinic) is naast cosmetisch arts ook gediplomeerd Ice Man-trainer. En hij vond het hoog tijd dat ik ook eens in een bad met ijsklontjes ging. Kijk je mee met mijn VLOG: Ik ga in een ijsbad!

Wim Hof-methode Amsterdam

Voel jij na het zien van deze video ook de behoefte om in een bad met ijsklontjes te stappen? Voor meer informatie over de Wim Hof-methode kun je terecht op www.icemantrainingen.nl

Furrow op Instagram