arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
TN Gift Suite

VLOG: The Gift Suite

Zet 45 BN’ers en bloggers bij elkaar in een hotel, geef ze een goodiebag en je krijgt hysterische taferelen. Hoewel we tijdens de Gift Suite weer overladen zijn met cadeaus (ik blijf het zeggen: Oprah Winfrey is er niks bij), is het stiekem veel leuker om te geven, dan om te krijgen. En vooral tijdens de feestdagen.

Dance4life

Zo veel (bekende) mensen in één ruimte, betekent ook een enorm (social media) bereik. Waarom dan niet van de gelegenheid gebruikmaken om een goed doel onder de aandacht te brengen? Om die reden werkt Friends of the Brands tijdens dit evenement samen met Dance4life.

Dance4life zet zich in voor een wereld zonder aids, ook in Nederland. Want ook hier zijn er nog steeds ontzettend veel jongeren die onveilig vrijen en in aanraking komen met HIV.

gift-suite-christmas-editon-2

VLOG: Gift Suite, The Christmas Edition

Benieuwd geworden naar Gift Suite Christmas Edition 2015? In deze VLOG neem ik je niet alleen mee langs alle Gift Suites, maar daar blijft het niet bij! Door onder de video een reactie achter te laten maak je ook nog eens kans op producten uit de legendarische goodiebag. De deelnemende merken Wolford (die van de GODDELIJKE panty’s) en huidverzorgingsmerk Payot geven namelijk hun producten weg.

gift-suite-christmas-editon-3

Wolford Pure 50 tights

Zie jij jezelf al helemaal in de zijdezachte Wolford Pure 50 light ter waarde van 39,00 euro aan het kerstdiner verschijnen? Door de samenstelling van het materiaal voelt deze panty namelijk echt superzacht aan. En een ander voordeel is de tailleband, waardoor hij niet alleen comfortabel zit, maar ook niet afzakt. Perfect dus voor onder je kerstjurkje.

Of gaat je voorkeur uit naar een rimpelloze kerst met de Payot Techni Liss Filler & Booster? De producten van Payot hebben hun werkzaamheid op het gebied van rimpels voorkomen al bewezen, maar met de introductie van Techni Liss Filler & Booster willen ze nu ook laten zien dat ze fijne lijntjes direct kunnen opvullen. Zonder dat je hiervoor naar een cosmetisch arts hoeft te gaan.

Laat onder de VLOG weten welk product jouw voorkeur heeft en misschien vind je één van deze producten wel onder jouw kerstboom. Christmas is the spirit of giving without a thought of getting. 

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram