arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Vlog 6-12-2013: opnames Koffietijd en fotoshoot Lassus Tandartsen

In het item ‘Beat the Rimpels‘ deed ik in het RTL4-programma Koffietijd een oproep voor een mangopeeling. Als je stralend aan het kerstdiner wilt zitten, kan een peeling eigenlijk niet ontbreken.

De  MangoBrite Peeling is een behandeling op basis van fruitzuren, die speciaal gericht is op het stimuleren van collageen en op het verhelderen van de huid. Je verwijdert met deze peeling de dode huidcellen (als je ouder wordt gaat dit namelijk steeds langzamer en krijg je een grauw waas) en hierdoor frist je huid weer op.

Na de uitzending kwamen honderden aanmeldingen binnen en hieruit is de 35-jarige Daniëlle Hahn uiteindelijk geselecteerd.

invisible-brace-lassus-tandartsen

In deze VLOG zie je hoe ik ’s ochtends met Koffietijd-kandidate Daniëlle Hahn voor de mangopeeling bij Els van Gogh langsga en ’s middags staat er een opname voor Lassus Tandartsen in mijn agenda.

Tandarts Thomas Rietrae heeft gevraagd of hij met behulp van een invisible brace mijn voortand recht mag zetten. Hierover wordt een video gemaakt die bestaat uit verschillende scènes, waaronder een fotoshoot waarbij mijn tanden goed in beeld moeten zijn.

PS Deze geweldige foto is gemaakt door Manous Nelemans.

 

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram