arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
TN vlog 27 nov

VLOG: Nieuwe cupmaat opmeten en huis in Kerstsfeer

Je moet eigenlijk tot drie maanden na je borstvergroting wachten, voordat je je nieuwe cupmaat kunt laten opmeten, maar ik kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen. Daarnaast moet ik ook eerlijk bekennen dat ik mijn sport-bh wel enigszins zat ben. En dus ging ik langs bij één van de mooiste lingeriezaken van Amsterdam om mijn borsten op te meten.

Head & Shoulders

Alsof de dag al niet spannend genoeg was, kreeg ik van Head & Shoulders ook nog de mogelijkheid om de belangrijkste mannen in mijn leven te verrassen. En dan moet je niet alleen aan een antiroosshampoo denken, maar voor deze spontane actie is ons hele huis door bloemist Frank Faber van Prinselijk Gebonden volledig in kerstsfeer gebracht.

Misschien leg je niet meteen de link tussen een antiroosshampoo en Kertsmis, maar met deze campagne wil Head & Shoulders laten zien dat spontaniteit hoog in het vaandel staat bij het merk. En dus hadden mijn jongste dochter Fiene en ik een missie: met behulp van de meest indrukwekkende kerstboom ooit, de mannen van ons gezin verrassen.

Kijk je mee met deze VLOG: Nieuwe cupmaat opmeten en huis in Kerstsfeer brengen?

Furrow op Instagram