arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

VLOG: Gift Suite Bloggers Edition 2014

Met de vijfde editie van de Gift Suite heeft het succesvolle trio Karlijn Visser, Dionne Schulf en Evelyn Van Hasselt (lees: Friends of the Brands) de Oprah Winfrey-weggeefshow inmiddels al ver achter zich gelaten.

De Gift Suite is een uniek evenement waarbij een handjevol BN’ers in de zogenoemde ‘Gift Suites’ het verhaal achter 35 verschillende merken leert kennen. De Gift Suites doen trouwens hun naam eer aan, want behalve kennismaken mogen de genodigden het product uit de verschillende suites ook mee naar huis nemen. Je snapt: uitnodigingen zijn strikt persoonlijk en enorm gewild.

 

gift-suite

VLOG: The Gift Suite Bloggers Edition

Waren de vorige edities echt alleen bestemd voor BN’ers, voor de vijfde Gift Suite werden de 45 most influential Bloggers uitgenodigd. Karlijn Visser: “Bloggers worden steeds populairder en wij zien bloggers als de sterren van nu. Neem Furrow als voorbeeld. Jij wordt uitgenodigd om je mening te geven in Editie NL, Koffietijd of in de Grazia. Je bent een autodidact en op die manier voor veel mensen dichtbij én geloofwaardig.”

Friends of the Brands trekt letterlijk alles uit de kast om er voor alle aanwezigen een geweldige belevenis van te maken. Karlijn: “We willen in de suites van Sofitel Legend The Grand voor onze gasten een echt huiskamergevoel neerzetten en een intieme sfeer creëren. Het allerleukste van een hotelkamer binnenlopen, is toch dat je niet weet wat je kunt verwachten. Dat gevoel proberen we je tijdens dit evenement ook te geven.”

VLOG: The Gift Suite Bloggers Edition

Benieuwd geworden naar Gift Suite Bloggers Edition 2014? In deze VLOG neem ik je mee langs alle Gift Suites.

 

Furrow op Instagram