arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

VLOG: Noorwegen met cosmetisch arts Tom van Eijk

Het aantal milliliter filler wat gebruikt wordt tijdens een behandeling is vanzelfsprekend belangrijk voor een natuurlijk resultaat, maar de manier waarop het geïnjecteerd wordt is vaak net zo bepalend.

Daarom ontwikkelde cosmetisch arts Tom van Eijk in 2005 de Fern Pattern-techniek. Bij deze techniek wordt de filler niet in de rimpel geïnjecteerd, maar om de rimpel heen. Het hyaluronzuur wordt enorm nauwkeurig volgens het patroon van een varen rondom de rimpel in de huidlaag gebracht.

In plaats van alleen de rimpel op te vullen, wordt bij deze techniek de filler gebruikt om de huid te verstevigen. Zo verminder je ook rimpels, maar met een veel natuurlijker resultaat.

fern-pattern-techniek

Fern Pattern-techniek

Tom schreef een wetenschappelijk artikel (lees: enorm ingewikkeld) in de Journal of Drugs in Dermatology, maar reist ook de hele wereld over om deze techniek met andere artsen te delen.

Donderdag 7 november vloog hij naar Oslo om deze techniek aan 25 Noorse artsen uit te leggen, en ik ging met hem mee. In de Photo-Dairy: Noorwegen met Tom van Eijk kreeg je al een verslag van de dag, maar nu ook de langverwachte video.

In deze video zie je een dag uit het leven van Tom van Eijk en laat hij zijn beroemde techniek zien. Mocht je niet tegen naalden kunnen, even een kleine waarschuwing: deze video bevat beelden van een fillerbehandeling.

Voor meer informatie over Tom kun je terecht op de website van zijn kliniek, www.rembrandtkliniek.nl 

 

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram