arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

VLOG: Achter de schermen bij Koffietijd

Gisteren was ik weer te gast als rimpeldeskundige bij het ochtendprogramma Koffietijd. Het item ‘Beat the Rimpels‘ stond geheel in het teken van strak & stralend de decembermaand in.

Zo wilde presentatrice Pernille La Lau alles weten over wat je allemaal kunt doen als je straks rimpelloos aan het kerstdiner wilt zitten.

Achter de schermen bij Koffietijd

Met nog 6 weken tot kerst is het namelijk zaak dat je nu begint met het stimuleren van collageen (als je daar niet al fanatiek mee bezig bent?!).

Natuurlijk zijn botox en fillers een goede optie, maar het item bij Koffietijd draaide juist om de mogelijkheden om met natuurlijke ingrediënten stralend aan de feestdagen te beginnen.

Het blijft altijd speciaal om op televisie te zijn en ik was dan ook weer als vanouds zenuwachtig. In deze VLOG krijg je een kijkje achter de schermen bij het ochtendprogramma Koffietijd.

PS Vanaf morgen gaan we ‘gewoon‘ weer rimpels bestrijden.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram