arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Rimpel Reductie Therapie

Rimpel Reductie Therapie

Ben je fan van de beroemde bindweefselmassage, dan is Rimpel Reductie Therapie misschien ook iets voor jou. Rimpel Reductie Therapie (van het woord alleen al krijg ik spontaan minder rimpels) kun je zien als de heftige versie van de bindweefselmassage. Rimpel Reductie Therapie is ook een gezichtsmassage, maar gaat net een stapje verder. Tijdens deze massage heeft de huidcoach handschoenen aan, waardoor de massage krachtiger is en je gerichter bepaalde rimpels kan behandelen.

Bindweefselmassage vs. Rimpel Reductie Therapie

Bindweefselmassage en Rimpel Reductie Therapie lijken op het eerste gezicht veel op elkaar. Zo zorgen beide massages voor extra doorbloeding van de huid, wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd en hebben ze allebei direct een liftend effect.

Toch is het zo dat Rimpel Reductie Therapie echt meer is gericht op ‘plaatselijke verklevingen’ en rimpels. Juist door handschoenen te gebruiken heeft de huidcoach meer grip op je rimpels en kan je die krachtiger masseren. Ondanks dat je niet ineens na deze massage rimpelloos door het leven gaat, kun je wel heel gericht bepaalde rimpels behandelen en voor volumeherstel zorgen. Daarom wordt deze behandeling ook wel gezien als een natuurlijke injectable.

Is Rimpel Reductie eng?

Rimpel Reductie Therapie is een zeer intensieve gezichtsbehandeling, maar je hoeft echt niet bang te zijn dat je je huid beschadigt door deze massage. Zoals je in de video kan zien, kan deze massage wel voor kleine puntbloedinkjes zorgen. Die trekken na een paar uur weer weg, dus je hoeft niet bang te zijn dat je na deze behandeling voortaan met rode rimpels door het leven gaat. Juist door bepaalde delen van je gezicht goed te masseren werkt deze behandeling huidverjongend.

Hannah Huidcoach Marielle Eggenkamp legt in deze video uit wat Rimpel Reductie Therapie precies is en zie je wat deze behandeling voor effect op mijn huid heeft en wat het voor mijn rimpels doet.

Furrow op Instagram