arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Video: Make-up Studio

Make-up Studio

Vergeet botox en fillers, maar laat je ogen stralen en dan kijkt echt niemand meer naar die ene rimpel. Dat is het advies van Annechien Braams, visagiste van Make-up Studio. Make-up Studio is een make-up merk dat is ontwikkeld door visagistes en oorspronkelijk ook alleen op de professionele markt werd gebruikt. Er is geen bekende Nederlander die nog niet is opgemaakt met dit merk, want Make-up Studio is echt hot and happening achter de schermen bij televisie.

Televisie maakt niet alleen 5 kilo dikker, de grote hoeveelheid licht is ook genadeloos als het gaat om pukkeltjes en oneffenheden. Oh ja, en dan vergeet ik nog de warmte van studiolampen. Die is ongeveer te vergelijken met een warme stranddag, dus je kunt begrijpen dat de make-up die gebruikt wordt bij televisie extra goed moet blijven zitten. Make-up Studio is kan wel een stootje hebben en blijft ook extreem goed zitten (nodig als je rimpels hebt!).

Sinds een jaar is Make-up Studio niet alleen meer weggelegd voor bekende Nederlanders, maar ook gewoon in de winkel te koop. Je vindt o.a. Make-up Studio vestigingen in Den Haag, Amersfoort, Eindhoven, Amstelveen en Amsterdam.

Make-up Studio

Vrijdag 11 januari presenteerde Nederlands mode-ontwerper Hans Ubbink zijn herst-wintercollectie 2013/2014. De make-up voor deze show is ook van Make-up Studio. Annechien Braams is verantwoordelijk voor de make-up van de catwalkmodellen tijdens de show. Door haar werk als Hoofd make-up van Nederlands bekendste soap GTST weet Annechien als geen ander wat make-up voor je kan doen. In dit interview met Annechien vraag ik haar alles over Make-up Studio en geeft ze ‘rimpel make-uptips:

 Is jouw make-up anders dan toen je 16 was?

Furrow op Instagram