arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
De inhoud van mijn make-uptas.

VIDEO COLUMN: De inhoud van mijn make-uptas

Ben je op zoek naar make-uptips, make-uptutorials of ander dagelijks beautynieuws, dan moet ik je helaas teleurstellen; Furrow is geen beautyblog, maar een heuse rimpelblog.
Stiekem heb ik namelijk totaal geen verstand van 'beauty' en ben ik al blij als aan het eind van de dag mijn eyeliner en mascara nog gewoon op hun plek zitten (in plaats van op mijn wangen!).

De inhoud van mijn make-uptas

Geen uitpuilende make-uptafels, maar een simpele toilettas met een paar basisartikelen. Maar wel een aantal producten waar ik echt niet zonder kan. Dit is de inhoud van mijn make-uptas.

PS Mocht je twijfelen, deze video bevat geen betaalde content of andere vormen van #spon. Mijn leven is gewoon niet compleet zonder deze producten.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram