arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Vermoeide blik

De eerste fijne lijntjes rondom je ogen zijn vaak nog wel charmant te noemen, maar zodra deze zogenoemde lachrimpeltjes er permanent zitten en onderdeel zijn van een vermoeide blik, wordt het natuurlijk een heel ander verhaal. 

Lachrimpels of kraaienpootjes worden veroorzaakt door beweging, zoals bijvoorbeeld door veel lachen, maar ook door het continue samenknijpen van je ogen (lees: leesbril). Combineer dit met donkere kringen en een verslapte huid rondom je ogen en de vermoeide blik is een feit.

Vermoeide blik

In eerste instantie kom je met een concealer nog een heel eind, maar soms komt er een moment dat hele ladingen make-up niet meer werken. In deze video zie je hoe cosmetisch arts Katrijn Van Tilborgh een vermoeide blik met botox behandelt.

Furrow op Instagram