arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Venus Freeze ervaringen

Venus Freeze ervaringen

Bij vetverbranding moet je al snel denken aan afzien in de sportschool, maar bij de Venus Freeze hoef je alleen maar te liggen. Het enige wat deze behandeling gemeen heeft met een workout, is dat je er wel van gaat zweten, want bij de Venus Freeze draait het allemaal om warmte.

De warmte van het apparaat is namelijk van invloed op de structuur van je huid (lees: cellulite en huidverstrakking), maar zorgt tegelijkertijd voor een verkleining van je vetcellen. Een strakkere kaaklijn, een platte buik en zelfs de binnenkant van je dijen kun je behandelen met de Venus Freeze.

venus-freeze-ervaring

Venus Freeze ervaringen

In deze video zie je hoe ik een behandeling met de Venus Freeze onderga, met als doel: een strakke buik én vetverbanden…

Furrow op Instagram