arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Tanden laten bleken met Vivian Reijs

Als je ouder wordt krijg je niet alleen te maken met een dunnere huid, ook het glazuur om je tanden wordt dunner. De kleur van je tanden wordt hoofdzakelijk bepaald door je tandbeen, dat van nature een gele kleur heeft. Combineer dit met dunner glazuur en je snapt dat als je ouder wordt je naast rimpels, ook met gelere tanden door het leven gaat. Wil je verzekerd zijn van stralende tanden, dan kun je je tanden laten bleken

Niet alleen leeftijd speelt een rol, ook wat je eet is van invloed op de kleur van je tanden. Door hele kleine scheurtjes in je glazuur kunnen koffie, roken, rode wijn, maar bijvoorbeeld ook kurkuma zorgen voor gele tanden. En helaas kan hier geen enkele whitening-tandpasta tegenop. 

tanden-bleken-vivian-reijs

Tanden laten bleken

Presentatrice Vivian Reijs heeft een prachtig gebit, maar wil graag haar tanden een opfrisbeurt geven. Tanden bleken betekent namelijk niet automatisch dat je met een onnatuurlijke, witte glimlach door het leven gaat.

Tanden laten bleken met Vivian Reijs

In deze video zie je hoe presentatrice Vivian Reijs haar tanden laat bleken en legt mondhygiëniste Roos Tijmes je alles uit over deze behandeling.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram