arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
valerie-brems

Tanden bleken met Valerie Brems

Koffie en thee, om nog maar te zwijgen over het effect van alcohol. Het kan zijn dat je ondanks een regelmatige consumptie van een glas rode wijn gezegend bent (en blijft!) met natuurlijke, witte tanden, maar meestal is je leeftijd ook van invloed op de kleur.

Je huid wordt niet alleen ouder, maar je tanden doen gezellig mee. Blootliggende tandhalzen en kleine scheurtjes in je glazuur zorgen ervoor dat kleurstoffen makkelijker in je tanden kunnen dringen. En: naarmate je ouder wordt het tandbeen ook dikker waardoor je tanden en kiezen ook donkerder van kleur kunnen worden.

Het is dan ook niet zo gek dat er een punt in je leven dat je overweegt om je tanden te bleken. Zo ook styliste en blogger Valerie Brems.

Furrow op Instagram