arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
TN yuri

Tanden bleken met Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde

De Belgische Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde mogen op het eerste gezicht dan burgerlijk overkomen (de heren zijn de bedenkers van wasserette WASBAR en geven ook nog allerlei oplossingen voor dagelijkse huishoudelijke problemen), maar ze hebben daarnaast ook nog tijd om zich met hun uiterlijk bezig te houden.

De heren hebben als doel om in de zomer van 2016 met een goddelijk lichaam over de Belgische stranden te flaneren. Dus dat betekent elke dag trainen met een personal trainer, doordeweeks geen alcohol en natuurlijk houden ze zich ook aan een streng dieet. En dan kunnen witte tanden natuurlijk niet ontbreken.

Tanden bleken was nog nooit zo hysterisch. Kijk je mee naar deze video? Tanden bleken met Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde.

 

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram