arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Wel of geen botox: Sophie Hilbrand

Gebruikt Sophie Hilbrand botox?

BNN-presentatrice Sophie Hilbrand heeft het imago zich totaal niet te bekommeren om haar uiterlijk, maar stiekem is ze soms ook gewoon onzeker en maakt ze zich zorgen om hoe ze eruitziet. “De druk op vrouwen is wel degelijk heel groot. Word ik er straks afgewipt, omdat ik rimpels in mijn voorhoofd krijg? Dat zijn vragen die me wel bezighouden.”

“Who cares, zou je denken, maar het kan best moeilijk zijn als je voortdurend op je uiterlijk wordt beoordeeld, om je dat niet aan te trekken.”

Sophie Hilbrand botox

In de rubriek ‘wel of geen botox‘ kun je je mening geven over de rimpels van BN’ers, Hollywoodsterren en andere celebs.

In deze video is Sophie heel benieuwd naar jouw mening. Is ze echt een natural beauty of heeft de cosmetisch arts een beetje geholpen?

Wat denk je? Gebruikt Sophie Hilbrand botox?

Zoals altijd is er een winactie en deze week wordt er onder de comments de L’Oréal Extraordinaire Oil en bijpassende massagecrème ter waarde van 36 euro verloot.

Volgende week vrijdag wordt de winnaar bekendgemaakt en geeft Sophie zelf het (eerlijke!) antwoord op de vraag of ze botox gebruikt.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram