arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
smoothie-rauw-ei

Smoothie met rauw ei

Een rauw ei wordt nog weleens ingezet tegen een kater, maar ook als je de avond daarvoor geen grote hoeveelheden alcohol hebt gedronken, zou je kunnen overwegen om deze smoothie met rauw ei te drinken.

Cysteïne

Het is de cysteïne in rauwe eieren die er namelijk niet alleen voor zorgt dat je sneller herstelt na je kater, maar ze ondersteunt bijvoorbeeld ook de aanmaak van collageen.

En mocht je nog twijfelen om deze smoothie met rauw ei te maken dan zouden de enorme hoeveelheden vitamine A er misschien nog voor kunnen zorgen dat je toch de blender uit de kast haalt.

Ingrediënten smoothie met rauw ei:

  • 2 eieren
  • 2 bananen
  • 500 ml kokosmelk

Benodigdheden:

  • blender

Recept smoothie met rauw ei:

Durf jij het aan om een rauw ei te drinken? In deze video legt cosmetisch arts Elle Vissers exact uit hoe je deze smoothie maakt en waarom hij zo gezond is.

Meer groene smoothie recepten?

Via deze link vind je een mooi pakket met een fysiek boek + diverse e-books van Diana Verbeek. In dit pakket vind je een breed scala aan groene smoothies en nog vele extra’s, zeker een aanrader!

Furrow op Instagram