arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Winactie: Sensai Ultimate The Cream

Als je de normale producten van Sensai al duur vindt, wacht dan maar tot je de prijzen hebt gezien van de Ultimate lijn van hetzelfde merk. Zo betaal je voor Sensai Ultimate The Cream maar liefst 728 euro.

En eerlijk gezegd ben je er dan nog niet eens, want naast ‘the cream’ is het eigenlijk ook de bedoeling dat je de Sensai Ultimate Lotion (242 euro) en de Sensai Ultimate Emulsion (lees: 363 euro) gebruikt. Dat betekent dat je 1333 euro bij de kassa moet afrekenen.

sensai-ultimate-the-cream

Sensai ultimate: eeuwige jeugd in een potje?

Deze crème is door Sensai ontwikkeld zonder van tevoren rekening te houden met de uiteindelijke verkoopprijs. Daarom vind je in de Ultimate-lijn alleen ‘het beste van het beste‘. Volgens Sensai is geen enkele rimpel veilig voor ‘The Cream’ en kun je deze crème dan ook zien als de eeuwige jeugd in een potje. De Japanse kersenbloesem is het hoofdbestanddeel en staat voor eeuwige schoonheid, moed, hoop, maar is ook in staat DNA-schade te herstellen (lees: vroegere jeugdzondes).

In deze video vraag ik Jaqueline Bakker van Sensai of de crème inderdaad 728 euro waard is en wat er zo speciaal aan is. O ja, en natuurlijk ook een kritische noot, aangezien deze crème in een potje zit.

Winactie:

Bij deze video hoort een geweldige winactie. Wil jij ook eens weten hoe het is om een extreem dure gezichtscrème te gebruiken? Sensai geeft 25 luxe miniatuursetjes weg van de Ultimate-lijn. Laat dan een comment achter zodat jij de miniversie binnenkort in jouw badkamer hebt staan.

Deze winactie is afgelopen, de 25 luxe miniatuursetjes zijn vergeven. Zaterdag 7 september komt er weer een nieuwe winactie van Sensai online.

 

Furrow op Instagram