arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Roaccutane

Roaccutane

Mijn arts heeft Roaccutane voorgesteld als oplossing voor mijn acne. Ik twijfel nog over het gebruik van dit medicijn, omdat de bijwerkingen ook heftig zijn.

Roaccutane zorgt ervoor dat je talgklieren kleiner worden en heeft tegelijkertijd ook een ontstekingsremmend effect. Dat is ook de reden dat hij zo vaak wordt voorgeschreven als er sprake is van acne bij volwassenen. Maar voorzichtigheid is geboden, want Roaccutane mag dan elk puistje met de grond gelijkmaken, de bijwerkingen liegen er ook niet om.


Roaccutane bijwerkingen

In deze video vertelt esthetisch arts Stephan Marks je alles over Roaccutane en legt hij uit waarom het één van de meest effectieve medicijnen is en je bijwerkingen misschien toch maar voor lief moet nemen bij de behandeling van acne.

Furrow op Instagram