arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Rimpels decolleté opvullen met fillers

Rimpels decolleté opvullen

Bikiniproof betekent dat je er goed uitziet in bikini. Voor veel mensen staat dit gelijk aan afvallen, maar hierdoor worden in alle drukte de rimpels op het decolleté tijdelijk over het hoofd gezien. En dat terwijl strapless-jurkjes, een T-shirt met V-hals en natuurlijk de alom gevreesde bikini zorgen dat in de zomermaanden je decolletérimpels extra goed zichtbaar zijn.

Kun je rimpels op je decolleté overdag nog wel bedekken met een sjaaltje, zodra de bikini aan gaat moet het sjaaltje helaas ook af. Er zit dus niets anders op: rimpels decolleté opvullen.

rimpels-opvullen-decollete

Behandeling rimpels decolleté

Er bestaan verschillende mogelijkheden om decolletérimpels te behandelen. Zo kun je de beroemde vitamine A-zuurcrème, een antirimpel-bh of een laser in de strijd gooien. Maar ook fillers doen (lees: Radiesse) wonderen.

In deze video laat cosmetisch arts Els Vogelpoel zien hoe je met fillers de rimpels tussen je borsten kunt behandelen.

Wil je trouwens op de hoogte blijven van alle nieuwe video’s, abonneer je dan (gratis) op mijn YouTube-kanaal: http://tinyurl.com/nf6b2r8

Furrow op Instagram