arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Rimpelblog Furrow bij Editie NL

“Goedemorgen, u spreekt met Editie NL. Wij zouden u graag interviewen over antirimpelcrèmes. Is dat mogelijk?”. Je begrijpt dat ik een gat in de lucht sprong toen ik werd gebeld door de redacteur van Editie NL. In een item over het direct liftende effect van antirimpelcrèmes wilde ze graag mijn mening. “Kunt u morgen om 12.30 uur?“. Mijn hele agenda stond vol gepland, maar ik heb natuurlijk gelijk alle afspraken verzet.

Ondanks dat ik zelf jaren bij de televisie heb gewerkt, is het toch totaal anders als je weet dat er morgen een cameraploeg voor je deur staat. Toch heb ik de nacht voor het interview gewoon goed geslapen. Ik moet bekennen dat ik wel een beetje opgelucht was dat ik die ochtend niet met donkere wallen en een gezicht vol rimpels wakker werd.

rimpelblog-furrow-bij-editie-nl-2

En natuurlijk was er het bekende dilemma: wat trek ik aan? Ik had geen tijd meer om te shoppen en dus moest ik het doen met de kleren die in mijn kast lagen. Dat is op een normale dag al een lastige kwestie, maar tijdens mijn ‘minute of fame‘ niet te doen. Eén ding was zeker: overdressed is geen optie, dus jurkjes waren bij voorbaat uitgesloten. Ik ben ook meer het sportieve type, dus het werd na vele doorpassessies voor de spiegel de grijze trui van Starstruck met een zwarte legging.

rimpelblog-furrow-bij-editie-nl-3

Facelift in een potje?

Nadat ik ’s ochtends nog een afspraak bij MaisonPR had en een versnelde afspraak met een leverancier van fillers in Nederland, racete ik naar huis om nog even snel alles gezellig te maken. Jo Malone-kaarsje aan, tafel opruimen en toen ging om 12.30 uur exact de bel. Verslaggeefster Annemarie Landman en de cameraman stonden voor de deur. En opeens werd ik me toch nerveus. Ik vond het zo spannend.

rimpelblog-furrow-bij-editie-nl-4

Opnames voor Editie NL

De opnames zelf duurden ongeveer 2 uur. Verslaggeefster Annemarie stelde eerst allerlei vragen over rimpels en wilde graag tips over wat je nu echt kan doen om wel een liftend effect te bereiken. Daarna volgt de test van antirimpelcrèmes die een direct resultaat beloven. Ik moest voor de test 2 crèmes opsmeren die direct liftend resultaat geven.

Voor het item was het belangrijk dat ik, nadat ik de crème opgedaan had, 90 seconden zo stil mogelijk bleef zitten. Dat klinkt makkelijker dan het is, want als je niet mag bewegen krijg je spontaan overal jeuk, last van kriebelhoest en moet je stiekem ook lachen.

Het resultaat is gisteravond uitgezonden. In deze video kun je het item terugzien. Ik was zo zenuwachtig… Phew. Spontaan 10 nieuwe rimpels van de stress. Dat wordt weer een bezoek aan Stephan Marks om ze te verwijderen.

Ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram