arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Facelift zonder operatie

Q&A: Facelift zonder operatie

Heb je last van een slappe huid en volumeverlies, maar ben je nog niet helemaal toe aan het echte werk, dan kun je met behulp van PDO-draden je gezicht op subtiele wijze liften.
Minder ingrijpend dan een facelift en je kunt de resultaten ook niet helemaal met elkaar vergelijken, maar toch wordt de V-SOFT lift in de wandelgangen ook wel de facelift zonder operatie genoemd.

Facelift zonder operatie

Wat is het verschil tussen de V-SOFT lift en een facelift? En kan het geen kwaad om draadjes in je gezicht te plaatsen? Wat zijn de effecten op lange termijn? Kortom, wil je alles weten over deze huidverjongende en liftende behandeling? Judith Eggersman van de Huisartskliniek geeft in deze video het antwoord.

Voor meer informatie over een facelift zonder operatie, kijk dan op de website van de Huisartskliniek.nl

Furrow op Instagram