arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
putjes-kin

Putjes in kin

Putjes kin

De kin is één van de weinige plekken in je gezicht waar je je niet druk hoeft te maken om rimpels. Helaas krijg je in dit gebied dan weer te maken met andere problemen, zoals een sinaasappelhuid, oftewel: putjes in je kin.

Die putjes worden veroorzaakt door de spier in je kin die zowel met het bot, de huid als je lip is verbonden. En: naarmate je ouder wordt, wordt deze spier ook nog eens korter, waardoor hij van binnenuit steeds meer aan de huid trekt. Hierdoor worden de putjes in je kin nog duidelijker en kan zelfs je onderlip ook nog wat gaan pruilen.

Botox

Botox in je kin zorgt niet alleen dat je kin gladder wordt, je putjes verdwijnen er ook door. In deze video legt cosmetisch arts Elle Vissers alles uit over deze behandeling.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram