arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Protein Hot Choco

Het grote voordeel van de herst is dat warme chocolademelk een stuk lekkerder smaakt als je verregend en verkleumd thuiskomt. Gewone chocolademelk mag vanwege de enorme hoeveelheid cacao al goed voor je huid zijn, tegen deze Protein Hot Choco is geen enkele rimpel bestand.

In de zoektocht naar de eeuwige jeugd kan chocolade namelijk niet ontbreken. Onderzoek wijst uit dat als je elke dag 300 mg cacaoflavanolen eet, je huid er steviger, sterker en zachter van wordt.

De enige reden om de komende 3 maanden geen bergen chocolade in te zetten in de strijd tegen rimpels, is dat hij vrij veel vet en suiker bevat. De flavanoïden en de polyfenolen die goed zijn voor je huid bevinden zich in het cacao, dus dat is in principe het enige wat je nodig hebt van de chocolade. Hoe meer cacaopoeder, hoe minder fijne lijntjes dus.

Protein Hot Choco

In deze video laat ik zien hoe je met Protein Hot Choco warme chocolademelk maakt die ook nog eens goed is voor je huid. Protein Hot Choco zit namelijk bomvol cacaopoeder en dus de benodigde flavanoïden, maar bevat daarnaast ook nog enorm veel eiwitten en last but not least: weinig vet. Het fijne van deze chocolademelk is dat je hem dus niet meteen op je heupen terugziet.

 

Furrow op Instagram