arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Prijzen fillers: waarom zijn ze zo duur?

Prijzen fillers: waarom zijn ze zo duur?

De kans is groot dat als je een fillerbehandeling ondergaat je meer dan 500 euro moet betalen. Wat zijn de prijzen fillers en waarom zijn ze zo duur? En is het wel zo verstandig om voor een goedkope filler te kiezen, aangezien het toch om je gezicht gaat?

In deze video legt cosmetisch arts Stephan Marks uit waarop de prijs van een filler is gebaseerd en waarom de ene filler duurder is dan de andere.

Stel je vraag

In de wekelijkse rubriek ‘Stel je vraag’ wordt elke week een dringende vraag beantwoord. Heb jij een vraag waar je het antwoord niet op weet? Elke vrijdag kan jij jouw vraag stellen in de vaste rubriek ‘Stel je vraag‘. Een team van experts zoals cosmetisch artsen, BN’ers of huidtherapeuten, dermatologen, tandartsen of haarspecialisten zullen één of meer vragen beantwoorden.

Jouw winnende vraag zal beloond worden met een prijs. Deze week kun je met jouw vraag St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse winnen ter waarde van 23,95 euro. Kortom: stel hieronder in een comment je vraag.

Furrow op Instagram