arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
powerofchange-challenge

#POWEROFCHANGE Challenge UPDATE

#POWEROFCHANGE Challenge

Het ligt voor de hand om drastische maatregelen (lees: stoppen met roken, meer sporten of nu echt 5 kilo afvallen) te nemen als je graag iets aan je leven wilt verbeteren, maar het zijn vaak de kleine dingen die al voor een enorme verandering kunnen zorgen. Dat is ook de achterliggende gedachte van de #POWEROFCHANGE Challenge.

Tijdens deze challenge gebruik je vier weken lang het nieuwe N07 Protect & Perfect ADVANCED Serum en daarnaast probeer je ook een aantal kleine dingen in je leven aan te passen. In mijn geval is dat meer quality time met mijn kinderen doorbrengen.

In deze video geef ik je een update van mijn persoonlijke #POWEROFCHANGE challenge en vertel ik je alles over mijn ervaring met het nieuwe No7 Protect & Perfect ADVANCED Serum.

Furrow op Instagram