arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Paula’s Choice week

In Amerika is ze een legende, en in de rest van de wereld eigenlijk ook: Paula Begoun. Ze wordt gezien als dé beautyexpert en heeft inmiddels meer dan 20 bestsellers op haar naam staan.

Paula en haar team beoordelen huidverzorgingsproducten en make-up en gaan na of het product ook daadwerkelijk doet wat de fabrikant belooft. Beweringen als ‘vermindert rimpels met 79%’, ‘herstelt de huid’ en ‘beschermt tegen de zon’ worden aan de hand van de ingrediënten en samenstelling uitvoerig getoetst.

“Our goal is to help you find the absolute best product for your skin”

Paula test niet alleen producten, zo heeft ze sinds 1995 ook haar eigen huidverzorgingslijn Paula’s Choice. Hierin gebruikt ze naar eigen zeggen alleen maar ingrediënten waarvan is bewezen dat ze echt werken en de huid er daadwerkelijk jonger, frisser, egaler en vrij van rimpels en puistjes uit laten zien.

Paula’s Choice week

Maar wie test eigenlijk Paula?! (Fluisterend): Ik…. Deze week is het Paula’s Choice week en staat Furrow geheel in het teken van dit merk. De komende 7 dagen vind je elke dag een review van één van de producten van Paula’s Choice. En je kunt ze ook winnen.

In deze video geef ik alvast een sneak preview van de producten die deze week voorbijkomen en leg ik uit wat je moet doen om ze te winnen.

Furrow op Instagram