arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
ooglidcorrectie zonder operatie

Ooglidcorrectie zonder operatie

Wil je van overtollig huid op je bovenste of onderste ooglid verlost worden, dan kom je al snel bij een ooglidcorrectie uit. Ondanks dat het een relatief eenvoudige (poliklinische) behandeling is, kan het zijn dat je toch opziet tegen deze 'operatie' en hem voor je uitschuift, of in het ergste geval helemaal niet durft te ondergaan. Geen nood, vanaf nu kun je ook in Nederland terecht voor een ooglidcorrectie zonder operatie.


PlexR

PlexR is een relatief nieuwe behandeling waarbij je verlost wordt van hangende oogleden, zonder dat er een operatie nodig is. In plaats van snijden, wordt er bij PlexR behandeling gebruikt gemaakt van plasma. Zonder direct contact met de huid, maar met behulp 'bliksemflitsen' trekken je huidvezels samen, waardoor je een liftend effect creëert.

Daarnaast heeft de PlexR ook een stimulerend effect heeft op de aanmaak van collageen en elastine, waardoor het resultaat enkele weken na de behandeling maximaal is.

Ooglidcorrectie zonder operatie

Vanwege het liftende effect is PlexR trouwens niet alleen geschikt voor het verwijderen van overtollig huid op je oogleden: mocht je niet tegen naalden kunnen, dan kun je deze behandeling ook inzetten voor het verminderen van littekens, het verstrakken van je kaaklijn en de behandeling van rokerslijntjes.

Zo'n nieuwe behandeling roept natuurlijk heel veel vragen op. Cosmetisch arts Rogier Meulenaar beantwoordt ze allemaal in deze Q&A: ooglidcorrectie zonder operatie.


Furrow op Instagram