arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
ooglidcorrectie

Q&A: Ooglidcorrectie

Waarschijnlijk heb je weleens voor de spiegel gestaan om te controleren hoe je eruit zou zien als je oogleden net even wat hoger zouden zitten. Vooral als je last hebt van zware ogen, een vermoeide blik of hangende oogleden, kan het zijn dat je de mogelijkheden van een ooglidcorrectie serieus overwogen hebt.

Soms zit er niks anders op en moet er inderdaad een 'operatie' aan te pas komen om je te verlossen van het teveel aan huid van je bovenste oogleden en je ogen te liften.

Ooglidcorrectie

Wat zijn de kosten van een ooglidcorrectie? Hoe lang duurt het herstel? Blijven de littekens zichtbaar? Wanneer wordt de operatie vergoed door de verzekering? Op deze (en nog veel meer!) vragen over deze behandeling geeft Judith Eggersman van de Huisartskliniek in deze video het antwoord.

Wil je meer informatie over een ooglidcorrectie, dan kun je terecht op de website van de Huisartskliniek.

Furrow op Instagram