arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Oefeningen tegen een onderkin

Oefeningen tegen een onderkin

Oefeningen tegen een onderkin

Heb je net de rimpels onder je ogen, de rimpels op je voorhoofd en de lijnen aan de zijkant van je mond onder controle, begint je onderkin in te zakken. Je kan smeren wat je wil, maar geen enkele crème helpt tegen het inzakken van je kin. En als ik zou moeten kiezen tussen rimpels of een ingezakte kin, dan zou ik echt goed moeten nadenken.

Het aantal kinoperaties is de afgelopen jaren ook enorm gestegen. Was een kinliposuctie tot voor kort nog bij niemand bekend, in 2011 is de vraag naar kinoperaties sneller gestegen dan de vraag naar botox.

Je huid wordt overal slapper als je ouder wordt. De huid op je kin dus ook. Vooral de overgang naar je nek kan als je ouder wordt gaan hangen. Gelukkig zijn ook hier oefeningen voor.

Ik laat je in deze video zien wat je moet doen om een hangende kin te voorkomen. Als je de oefeningen doet en zo je spieren onder je kin traint, heb je kans dat de huid onder je kin minder snel gaat hangen. De overgang van je kin naar je nek blijft daardoor mooi. Je lijkt bij deze oefening een beetje op een vis op het droge, dus doe ze als je alleen bent, want je staat best voor gek, maar hij is de moeite waard.

 

 

 

 

Furrow op Instagram