arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
neoderma-eye-treatment

Neoderma Revitalizing Eye Treatment

De discussie over het gebruiken van een aparte oogcrème loopt meestal al hoog op, en dat zal dan al helemaal gelden voor een schoonheidsbehandeling voor je ogen. Toch is Neoderma van mening dat hun aanbod niet compleet is zonder de Revitalizing Eye Treatment.

De huid onder je ogen is totaal anders dan de rest van je gezicht. Omdat hij dunner is en je in dat gebied weinig talg- en zweetklieren hebt, heb je onder je ogen eerder last van een droge huid en dus van fijne lijntjes en rimpels.

Schoonheidsbehandeling ogen

De Revitalizing Eye Treatment bestaat uit verschillende massages, een relaxing eyegel en een speciaal oogmasker met korenbloem, ginkgo biloba en het veelzeggende ogentroost. Alles in deze behandeling is erop gericht om de huid rond je ogen te voorzien van vocht, te liften en te verstevigen.

Mocht je ook nog de behoefte hebben om de rest van je gezicht een boost te geven, dan kun je deze behandeling bijvoorbeeld combineren met de beroemde kruidenpeeling. 

Benieuwd naar deze schoonheidsbehandeling voor je ogen? In deze video krijg je een sfeerimpressie te zien van de Neoderma Revitalizing Eye Treatment.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram