arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Neoderma Bio-Peeling met Vivian Reijs

Aangezien het woord ‘peel‘ letterlijk betekent afpellen, afbladderen of vervellen kan het zijn dat je niet echt gelijk staat te springen om een peeling te ondergaan en het zelfs een tikkeltje eng vindt als het je huid betreft. Toch kan in de strijd tegen de rimpels een peeling eens in de zo veel tijd niet ontbreken.

Bio-Peeling

Het liefst leeft ‘healthfreak‘ Vivian Reijs zo veel mogelijk biologisch en geeft ze de voorkeur natuurlijke producten. Zoals de naam al doet vermoeden is deze Neoderma Bio-Peeling ook biologisch en past dan ook perfect bij haar levensstijl. Hij is volledig gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën.

neoderma-bio-peeling-met-vivian-reijs

Bio-Peeling vs. chemische peeling

Ze delen alleen het woord peeling, maar in principe is deze behandeling dan ook niet te vergelijken met bijvoorbeeld een chemische peeling. Deze Bio-Peeling haalt namelijk geen laagje van je huid af, maar zorgt er voornamelijk voor dat de celvernieuwing gestimuleerd wordt. Het voordeel is dus dat deze behandeling niet echt pijnlijk is en dat je na afloop geen rode huid hebt en gewoon weer toonbaar bent.

In deze video ondergaat presentatrice, voedingsdeskundige en misschien nog wel veel belangrijker: één van mijn liefste vriendinnetjes Vivian Reijs deze Bio-Peeling.

Wil je trouwens meer informatie over deze behandeling? Kijk dan voor meer informatie op de website van Neoderma voor een salon bij jou in de buurt.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram