arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Mooie lippen

Mooie lippen

Terwijl de meeste mensen er juist alles aan doen om opgevulde lippen te voorkomen, is er ook een groep die grote lippen juist mooi vindt. De zoektocht van Lotte naar mooie lippen is inmiddels bijna een dagtaak geworden. Zo heeft Lotte een aantal weken geleden haar lippen laten opvullen, maar is ze niet helemaal tevreden met het resultaat.

Behalve dat haar bovenlip niet helemaal symmetrisch is, vindt Lotte haar lippen gewoonweg niet groot genoeg. Ze vindt het resultaat veel te natuurlijk. Lotte houdt van de Russische stijl (lees: lippen kunnen in Rusland niet opgevuld genoeg zijn) en wil graag meer fillers in haar lippen.

In deze video zie je hoe cosmetisch arts Peter den Otter de lippen van Lotte extra opvult. Let op: de video bevat close-upbeelden van een lipbehandeling.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram