arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Moedervlek verwijderen

Moedervlek verwijderen

Sommige cosmetische behandelingen vragen nu eenmaal om een mes. Dat is ook de reden dat plastisch chirurg Duco van den Broecke 2 dagen per week in de Rembrandt Kliniek in Leiden te vinden is. Hier voert hij onder andere kleine litteken- en ooglidcorrecties uit en is een moedervlek verwijderen ook één van de meest populaire behandelingen.

Actrice Lone van Roosendaal stoort zich al een aantal jaar aan de 2 moedervlekken in haar hals, maar wilde hiervoor liever niet naar de huisarts gaan. Er was geen enkele noodzaak om ze te laten verwijderen, behalve een puur cosmetische reden. Lees: In het dagelijks leven bleef haar kettinkje achter de moedervlekken hangen en daarnaast merkte ze ook dat ze op foto’s door fotografen steeds vaker werden ‘weggephotoshopt’.  

moedervlek-verwijderen

In deze video zie je hoe actrice Lone van Roosendaal toch de stap waagt en na 40 jaar de moedervlek in haar hals laat verwijderen.

Furrow op Instagram