arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Medik8 Dermaroller

In de strijd tegen rimpels kun je er donder op zeggen dat er ooit één of meerdere naalden aan te pas zullen moeten komen. Gaat het bij botox en fillers nog om één naald, met de Medik8 Dermaroller gaan er wel een stuk of 20 naaldjes tegelijkertijd in je gezicht. Dat klinkt enger dan het is, want eerlijk gezegd hoor je er tegenwoordig niet bij als je niet aan het dermarollen bent.

Een dermaroller is een houdertje met allemaal piepkleine (titanium) naaldjes. Als je hiermee over je huid rolt, worden er minuscule gaatjes in gemaakt. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. En door van tevoren een serum te gebruiken, kan je er met een dermaroller voor zorgen dat het veel beter wordt opgenomen. Gevolg: een nieuwe, jonge huid met minder fijne lijntjes.

medik-8-dermaroller

Medik8 Dermaroller

De dermaroller is trouwens niet alleen geweldig in de strijd tegen rimpels, hij wordt ook gebruikt bij de behandeling van striae, hyperpigmentatie en cellulite.

Tijd om te gaan rollen. In deze video laat ik zien hoe je je gezicht behandelt met de Medik8 Dermaroller, of het pijn doet en hoe je gezicht er na afloop uitziet. De Medik8 Dermaroller is trouwens verkrijgbaar voor 65,00 euro bij de bekende Medik8 verkooppunten.

 

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram