arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Make-uptips voor naar het strand

Make-uptips voor naar het strand

Het is op een bewolkte dag al bijna niet te voorkomen dat je foundation in je rimpels gaat zitten, laat staan als je een zonnige dag aan zee doorbrengt. Lang leve de make-uptips voor naar het strand. Zodra de zon schijnt, knijp je namelijk automatisch je ogen een beetje samen, waardoor het bijna onvermijdelijk is dat je make-up in je rimpels terechtkomt. Het beste kan je dus je foundation in de zomer in je toilettas laten zitten. Toch kun je er wel voor zorgen dat je er ook op het strand fabulous uitziet.

make-uptips-voor-naar-het-strand

Als je het hele jaar je uit de naad hebt gewerkt in de sportschool en je maanden aan een strikt dieet hebt gehouden om bikiniproof te zijn is een dag naar het strand natuurlijk het hoogtepunt van het jaar. Voor veel mensen is de zomer een kwestie van zien en vooral gezien worden. Toch is het zonder make-up en een gezicht vol rimpels is het eerder een zaak van ‘niet gezien‘ worden.

In deze video geeft hoofdvisagist Gigi Bowmer van Estée Lauder Benelux make-uptips voor naar het strand en legt ze uit wat je moet doen om je niet onder een handdoek te hoeven verbergen als je de buurvrouw op het strand tegenkomt.

Furrow op Instagram