arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Make-up tips voor de rijpere huid

Make-up tips voor de rijpere huid

Ik voel me net een sinaasappel die over datum is, maar na je dertigste kun je er niet meer omheen en heb je officieel ‘een rijpere huid’. Dat kun je natuurlijk volledig negeren en je hetzelfde opmaken als 20 jaar geleden, maar je kunt ook zorgen dat je de juiste make-up kiest. Make-up voor de rijpere huid is namelijk totaal anders dan make-up voor de jongere huid.

Kon je vroeger je hele gezicht volsmeren met dikke foundation? Nu heb je sowieso een goede primer nodig om te voorkomen dat de foundation in je rimpels gaat zitten. Lippenstift zonder lippotlood is ineens met die rimpels op je bovenlip een groot risico. En je ogen te laten sprankelen met mooie oogschaduw? Dat wordt een stuk moeilijker als je last hebt van hangende oogleden.

Make-up tips voor de rijpere huid

Nou vind ik het sowieso lastig om veel make-up te gebruiken sinds ik 30+ ben en hou ik het eigenlijk elke dag redelijk saai bij mijn zwarte eyeliner en mascara. Volgens Annechien Braams (kennen jullie haar nog van de make-up van de catwalkmodellen bij de fashionshow van Hans Ubbink?) is het inderdaad een uitdaging om naarmate je ouder wordt de juiste make-up te gebruiken. ‘Less is more‘, is dan ook haar motto als het gaat make-up gaat voor de rijpere huid.

Ik zocht Annechien op bij Back-Stage. Back-Stage is de make-up winkel van Amsterdam waar je terecht kan voor al je advies. In deze video laat Annechien zien waarom make-up voor de rijpere huid anders is en vertelt ze alles over de make-up-trends voor de zomer van 2013.

 

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram