arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
liquid-facelift

Liquid facelift ervaringen

Liquid facelift ervaringen

Niet alleen je huid wordt slapper, ook onder je huid gebeurt er heel veel. Cosmetisch arts Hayri Hortoglu: “Het verouderingsproces heeft ook voor een groot gedeelte te maken met volumeverlies. Het draait niet alleen om vermindering van collageen en elastine, maar ook het bot-, vet- en spierniveau speelt een belangrijke rol.”

Vooral op je jukbeenderen en wangen heb je met onderhuids volumeverlies te maken. En dat is waar de liquid facelift uitkomst biedt. “Met deze behandeling herstel je het vetniveau in je gezicht. Alleen doe je dit niet met behulp van vet, maar met hyaluronzuur. Door het volume te herstellen, creëer je ook een ‘facelift’, maar dan zonder te snijden.”

Video ervaring met liquid facelift

Benieuwd naar deze behandeling? In deze video laat cosmetisch arts Hayri Hortoglu precies zien hoe een liquid facelift eruitziet. Met voor en na foto’s!

Furrow op Instagram