arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Lippen opvullen

Ook als je niet gerookt hebt, kan het zijn dat je te maken krijgt met de gevreesde rokersrimpels. Deze rimpels op je bovenlip worden namelijk niet alleen veroorzaakt door roken, maar ontstaan ook gewoon door beweging (lees: praten, eten en het tuiten van je lippen). Daarnaast zorgt volumeverlies ook nog eens voor dunnere lippen.

Klein, maar fijn gaat zeker op voor deze periorale rimpels (zoals deze rimpels ook wel worden genoemd). Vandaar dat het lippen opvullen ook steeds populairder wordt.

rimpels-opvullen-bovenlip

Lippen opvullen

Subtiliteit is trouwens waar het allemaal om draait bij het opvullen van de fijne lijntjes in de bovenlip. Voordat je het weet zit er namelijk te veel hyaluronzuur in je lippen en is het resultaat onnatuurlijk.

In deze video zie je hoe de rimpels op de bovenlip worden behandeld met Juvéderm door cosmetisch arts Els Vogelpoel. Let op: Deze video bevat close-upbeelden van het opvullen van lippen.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram