arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Lippen opvullen met fillers

Het engste aan het opvullen van je lippen met fillers, is toch wel dat er een naald aan te pas komt. Toch weerhield de angst van Daniëlle voor naalden haar er niet van om te reageren op de winactie ‘Volle lippen‘.

Tot voor kort zorgde Daniëlle met behulp van lipgloss voor vollere lippen, maar stiekem bleef de droom naar vollere lippen en een bredere mond.

Daniëlle: “Ik denk dat ik wel twintig glossen verspreid heb in minstens 5 tassen, de auto, naast mijn bed, en overal! Maar vollere lippen zouden wel perfect staan bij mijn mini- laserfacelift op de wangen.

lippen-opvullen-met-fillers

Hesther Robbe

Ondanks dat zag ze toch wel enigszins op tegen de pijn. En dat is nogal zacht uitgedrukt.

In deze video zie je hoe Daniëlle haar angst overwint en haar lippen laat opvullen door cosmetisch specialiste Hesther Robbe bij HR Injectables in Laren.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram