arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
like-my-brand-1

Like My Brand Men’s Edition

Speeddaten met de 100 meest invloedrijke mannen van dit moment en dat allemaal in het thema van de beroemde cultfilm Rocky. Dus dat betekent een grote groep (knappe!) mannen in black tie, boksoutfit of gewoon smashing hot.

Tijdens de derde editie van Like My Brand Men’s Edition krijgen een aantal vooruitstrevende merken de gelegenheid zich te presenteren aan een mix van BN’ers, journalisten, topondernemers en social influencers die affiniteit hebben met topsport en tijdens een 10 minuten durende ‘date’ alles vertellen over hun producten en de achtergrond van hun merk.

Like My Brand Men’s Edition

En dat tanden bleken niet alleen populair is bij business moms, bleek wel op deze avond. Ronald de Boer, Eddy Zoey, tv-kok Ramon Beuk en Johnny Heitinga staan ondanks hun drukke agenda te popelen om hun tanden witter te maken. Benieuwd naar Like My Brand Men’s Edition? Check de video!

Furrow op Instagram