arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Like my Brand Business Moms

Speeddaten met 100 invloedrijke moeders, dat is waar het bij de Like My Brand Business moms-editie allemaal om draait. En aangezien de meeste moeders toch bezet zijn, worden de mannen tijdens dit evenement dan ook vervangen door merken.

Tefal, Logitech, Dermalogica, Lassus Tandartsen en Opalescence GO zijn bij deze vijfde editie van Like my Brand aanwezig om de journalisten, BN’ers, bloggers en ondernemers tijdens een 10 minuten durende ‘date’ alles te vertellen over hun producten en de achtergrond van hun merk.

Like My Brand Business Moms 2015

Als drukke zakenvrouw én moeder heb je natuurlijke allesbehalve tijd om naar de tandarts te gaan. Maar dat ‘geen tijd’ en ‘slecht voor je tanden’ tegenwoordig niet meer opgaan als je je tanden wilt bleken, blijkt wel tijdens de date met Opalescence GO. En dus staan Froukje de Both, Danie Bles en Fabienne de Vries ondanks hun drukke agenda ook te popelen om hun tanden witter te maken.

Benieuwd naar Like My Brand Business Moms? Check de video!

Furrow op Instagram