arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
TNVisia

Leeftijd van je huid meten met de Visia

Huidtest

De leeftijd die in je paspoort staat, zegt natuurlijk nog niets over hoe oud je huid is. Want als je 45 jaar bent, kan je er ook uitzien als 25. Maar andersom is natuurlijk ook het geval.

Roken, stress, de hoeveelheid alcohol die je drinkt, de producten die je gebruikt en je voeding zijn namelijk allemaal van invloed op de conditie van je huid.

VISIA camera

Met behulp van de Visia-camera kun je namelijk heel precies de leeftijd van je huid meten. Deze camera houdt het trouwens niet alleen bij fijne lijntjes en rimpels, maar registreert ook het aantal pigmentvlekken en littekens in je gezicht en kijkt ook naar je poriën, bacteriën, roodheid en zonbeschadigingen.

En alsof dat nog niet genoeg is, kan je met deze camera niet alleen berekenen hoe oud je huid nu is, maar ook hoe je er over 5 jaar uitziet.

Leeftijd van je huid meten

Benieuwd of al dat smeren, peelen en beschermen ook echt goed is voor je huid? In deze video ontdek je mijn echte huidleeftijd.

Furrow op Instagram