arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Kin opvullen met fillers

Ondanks dat het één van de 7 schoonheden is, wordt een filler steeds vaker gebruikt om het kuiltje in de kin mee op te vullen. Maar behalve het kuiltje, kun je ook de rest van je kin opvullen met fillers.

In het geval van een teruggetrokken kin wordt er namelijk ook steeds vaker voor een filler gekozen. Cosmetisch arts Els Vogelpoel: “Je kunt op deze manier volume aan je kin geven, waardoor het effect van een teruggetrokken kin wordt verminderd.”

juvederm_voluma

Als er alleen sprake is van een teruggetrokken kin en er geen sprake is van gebitsproblemen is een filler een stuk minder ingrijpend dan bijvoorbeeld een operatie: “De kin is bepalend voor je gezicht en met deze behandeling kun je echt spectaculaire resultaten behalen.”

Kin opvullen met fillers

Benieuwd naar de behandeling van een teruggetrokken kin? In deze video zie je hoe cosmetisch arts Els Vogelpoel een kin opvult met fillers.

 

Furrow op Instagram